Laadukkaat tuontiautot Saksasta

Maahantuomme laadukkaita ajoneuvoja Saksasta myytäväksi. Myyntivalikoimamme kattaa sekä uudet, että käytetyt tuontiajoneuvot. Merkistä ja mallista riippumatta. Saatavilla on suosituimpien merkkien laadukkaimpia malleja, jotka on tuotu Saksasta Suomeen. Kauttamme on mahdollista hankkia esimerkiksi seuraavia merkkejä:

  • Mercedes Benz
  • Toyota
  • Volvo
  • BMW
  • Audi
  • Wv ym.

Nämä ovat vain tiivis katsaus saatavilla oleviin autoihin. Mikäli mielessäsi on jo tietty ajokki, voit ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella niiden saatavuutta suoraan. Mikäli tiedät vain, että haluat uuden auton, ota meihin yhteyttä silti. Autamme mielellämme ajoneuvojen valinnassa ja voimme antaa vinkkejä eri malleista!

Kannattaako auton hankkiminen Saksasta?

Ajoneuvojen tuonti Saksasta Suomeen on ollut yleistä jo pidemmän aikaa, mikä ei ole ihme. Saksasta hankitut ajoneuvot ovat tyypillisesti kunnoltaan ja varusteiltaan niin sanottuja ”suomiautoja” merkittävästi parempia ja monipuolisempia.

Monesti voi kuulla keskustelua siitä, soveltuvatko Saksasta tuodut ajoneuvot Suomen olosuhteissa käytettäväksi, mutta tällaiset puheet ja niistä aiheutuvat pelot ovat yleensä täysin turhia. Saksasta hankittujen ajoneuvojen varustelu kestää hyvin myös Suomen vaihtelevat olosuhteet. Kustannuksiinsa nähden ajoneuvon hankkiminen Saksasta ja sen tuominen Suomeen on käytännössä aina kannattavampaa, kuin auton hankkiminen Suomesta.

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa kysymyksissä, mitkä liittyvät auton hankkimiseen Saksasta! Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiimme, josta löydät lisätietoa aiheesta.